Zelfstandig werkend kok (tijdelijk)

19 uur Ondersteunend / Staf €2.182 - €3.128 per maand Deurne, Helmond

Deze vacature is tijdelijk voor een periode van 7 maanden. Na deze periode bestaat de mogelijkheid dat het omgezet kan worden naar een vast contract. Dit is afhankelijk van ontwikkelingen binnen de organisatie.

Solliciteer direct

Zo zorg jij voor geluk

Als zelfstandig werkend kok/hospitality medewerker binnen ORO werk je binnen de locaties Van Speijk en Smalle Haven. Je verzorgt de dagelijkse maaltijden voor maximaal 30 personen met een verstandelijke beperking. Je staat er daarom ook niet van te kijken als er met regelmaat cliënten in je keuken komen vragen wat zij vanavond eten en of ze mee mogen helpen. 
Tijdens je werkdag ben jij verantwoordelijk voor de maaltijd (soep, hoofdgerecht en nagerecht). Maandelijks bekijk je samen met je collega’s de maaltijdenkalender van onze vaste partner, Daily Fresh. Vanuit daar bestel je extra ingrediënten en vul je de standaard maaltijden aan naar je eigen concept. Ook zorg je ervoor dat de maaltijden op een mooie en uniek manier geserveerd worden.

De locaties van ORO zijn geen restaurants, maar grote gezellige woonkamers waar de diversiteit en eigenheid van de kok zeer op prijs gesteld wordt.

Ook ondersteun je incidenteel de collega’s van team hospitality bij cateringactiviteiten, het serveren van koffie/thee/ broodjes etc. tijdens een koffietafel, een vergadering, evenement op een ORO-locatie, etc.

Deze talenten breng jij mee

  • Je bent een ervaren gediplomeerd kok en werkt volgens de HACCP-richtlijnen 
  • Je ziet het als een uitdaging om verse maaltijden en sous-vide maaltijden op jouw manier te verrijken, waarbij je graag experimenteert met zowel de ingrediënten als de presentatie 
  • Naast het koken van de maaltijden, vind je het ook leuk om in de voorgrond te treden en Team hospitality te ondersteunen tijdens bijeenkomsten  
  • Je haalt je neus niet op voor een maaltijd van 30 personen 
  • Smaak en beleving staan bij jou altijd centraal. Je durft onze partner Dailyfresh feedback te geven als je denkt dat gerechten beter kunnen én vindt het leuk om aan te sluiten bij de smaakpanels binnen ORO om intern ook te blijven verbeteren 
  • Je zorgt er samen met je 2 andere collega’s voor dat de bezetting elke maand klopt. Je hebt een vast rooster, maar mocht er soms iets gewijzigd moeten worden, stel jij jezelf flexibel op 
  • Koken is je passie, maar daarnaast vind je het belangrijk aansluiting te hebben met je klanten. De deur van je keuken staat daarom altijd open voor cliënten

Zo waarderen wij jou

  • Een baan voor 19 uur per week op 2 verschillende locaties, waarbij je werktijden liggen tussen 08:00 en 18:00 uur
  • Een zelfstandige functie waarbij je veel vrijheid krijgt
  • Een salaris in FWG30 volgens cao-gehandicaptenzorg (minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling via PFZW, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, etc.
  • Een 7 maanden contract met de intentie het aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd (afhankelijk ontwikkelingen binnen de organisatie)
  • De opleiding Supportgericht Werken (gastvrij) via onze eigen Academie, zodat je de visie zelfstandig uit kunt dragen

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Marcel van den Berkmortel   (Teammanager Facilitaire Diensten) beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-21 71 60 34. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Dorrie Wijnhoven (Recruiter, 06 15 67 18 36)

Solliciteer direct Ga naar sollicitatie proces Arbeidsvoorwaarden

Benieuwd
naar jouw
mogelijkheden
binnen ORO?

Dorrie Wijnhoven – van Lierop

Recruiter Begeleiding Wonen in de Wijk, Ondersteunende Diensten, Behandelcentrum Lore, Opleidingsplaatsen (bereikbaar op maandagochtend, dinsdag t/m vrijdag)

+316 15 67 18 36 DvLierop@oro.nl Stuur een WhatsApp